Britney Spears erosi paparazzistaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on viettänyt pari viime viikkoa tiiviisti paparazzi Adnan Ghalibin seurassa, mutta nyt pari on mitä mahdollisesti päättänyt yhteiselonsa varsin sotkuisissa merkeissä. Ainakin mikäli X17-kuvatoimistoa on uskominen.

Britneyn kerrotaan nimittäin hakeneen Ghalibille lähestymiskieltoa, mikä tarkoittaa käytännössä myös sitä, ettei kuvaaja voi harjoittaa enää jatkossa ammattiaan Britneyn kuvaajana. Tieto on peräisin kahdelta paparazzilta, jotka kutsuttiin viettämään iltaa Spearsin kotiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Kuvaajien mukaan Britneyn manageri Sam Lufti esitteli heille asiakirjaa, joka näytti olevan lähestymiskielto Adnan Ghalibille. Mies itse kuitenkin kertoi TMZ.com -julkaisulle, ettei ole tietoinen minkäänlaisesta lähestymiskiellosta.