Goldfrapp : A&E

Singlet · Stara.fi

Varsin tyylikkäästä elektronisesta klubimusiikistaan tunnettu Goldfrapp julkaisee 11. helmikuuta singlensä A&E. Duon uuden julkaisun nimi on lyhenne sanoista Accident & Emergency.

Myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta Seventh Tree -albumilta lohkaistu ensimmäinen single A&E ei kokonaisuutena yllä lähellekään duon aikaisempia hittiraitoja, vaikka onkin varsin tyyliteltyä ja jopa tyylikästäkin materiaalia. Naisvokaalit kuulostavat toki kauniilta, mutta muuta potkua viisusta ei sitten löydykään.

Tylsä lopputulos tuo kuitenkin mieleen hitin sijaan ennemminkin vaikkapa irlantilaisen kansanlaulun, ja onhan Goldfrappin tyylinä juuri folk-musiikin kierrättäminen. Tämä singlelohkaisu ei kuitenkaan lupaa tälle vuodelle edellisen albumin kaltaista mestariteosta.

Pisteet 3/5