Good Charlotte huhtikuussa keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran saamien tietojen mukaan suosittu amerikkalainen rockyhtye Good Charlotte saapuu jälleen konsertoimaan Suomeen. Yhtyeen on määrä nousta lavalla Helsingin Jäähallissa 3. huhtikuuta.

Suomen keikka on osa yhtyeen maailmankiertuetta, ja Helsinkiin yhtye saapuu Tallinnasta. Helsingistä bändi jatkaa Tukholmaan. Konserttia ei ole vielä virallisesti julkistettu, joten muutoksia voi vielä tulla. Yhtye esiintyi ensimmäisen kerran Suomessa viime vuoden maaliskuussa.

Yhtyeen Suomeen tulon puolesta on kerätty internetissä jopa adressia, joten yhtyeen saapuminen lienee erittäin toivottu tapaus bändin faneille. Bändin keulahahmo Joel Madden seurustelee seurapiirijulkkis Nicole Richien kanssa ja pariskunta sai pari viikkoa sitten lapsen. Tytön nimeksi on tulossa Harlow Winter Kate Madden.