Idol-tuomarit levyttivät yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman tuomarina viime vuosina tutuksi tullut poptähti Paula Abdul on julkaissut uutta musiikkia kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Uusi kappale Dance Like Theres No Tomorrow sai ensisoittonsa Yhdysvalloissa eilen. Kyseessä on toisen American Idol -tuomarin, Randy Jacksonin, kanssa tehty yhteiskappale. Biisi on ensimmäinen singlelohkaisu Music Club vol. 1 -albumilta. Kappale on määrä kuulla pian maailman katsotuimman urheilulähetyksen, eli Super Bowlin, väliajalla, E! Online kertoi.

Cheerleaderina ja koreografina viihdeuransa aloittanut Paula Abdul nousi maailmanlaajuisesti tunnetuksi poptähdeksi vuonna 1989 julkaistulla Opposites Attract -hitillään. Hänen tunnetuin hittinsä on kuitenkin vuonna 1991 julkaistu Rush Rush. Paula Abdulin levyjä on myyty yhteensä yli 30 miljoonaa kappaletta.