Rihanna maaliskuussa Suomeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva r&b-tähti Rihanna saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Megatähti nousee lavalle Helsingin Hartwall Areenalla 14. maaliskuuta.

Helmikuussa 20 vuotta täyttävä Rihanna teki viime vuonna historiaa kappaleellaan Umbrella, josta muodostui tähänastisen 2000-luvun menestynein hittikappale. Parissa vuodessa hän on julkaissut kolme albumia ja lukuisia hittikappaleita.

Barbadosista kotisin olevan Rihannan ura starttasi vuonna 2003 tavattuaan tuottaja Evan Rogersin. Yhdessä he työstivät demonauhan ja pian levytyssopimus Def Jam Recordsin kanssa oli solmittu. Siihen aikaan Def Jamia pyöritti Jay-Z. Vuonna 2005 ilmestyi Rihannan dynaaminen debyyttialbumi Music From The Sun, jonka Pon De Repley -singlestä muodostui hitti.

Tällä hetkellä Rihannan hiteistä tanssittaa Don’t Stop The Music, joka esittelee aikaisempaa popimman Rihannan.