Britney Spears vihjaa itse paparazzeja liikkeistään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun tuomari Simon Cowell totesi toissapäivänä uskovansa, että poptähti Britney Spears ei ole todellisuudessa kokenut hermoromahdusta ja että viime aikojen sekavat tapahtumat ovat olleet Spearsin itsensä masinoimia.

Lausunnon jälkeen asiaa on alettu tutkia entistä tarkemmin, ja tuoreimpien raporttien mukaan Cowell näyttäisi olevan oikella jäljillä. Lehtitietojen mukaan Britney Spears nimittäin ilmoittaa häntä ”vainoaville” paparazzeille etukäteen liikkeistään, joita hän haluaa kuvaajien ikuistavan lehtien palstoille.

Spearsin kerrotaan lähettävän asuntonsa ulkopuolella ympäri vuorokauden päivystäville kuvaajille tekstiviestejä ennen kotoa lähtöään, jotta nämä ehtivät valmistautua seuraamaan popparin autoa minne hän ikinä suuntaakin.

– Britney on tilanteen herrana. Hän varoittaa paparazzeja ennen lähtöään. Me tiedämme hänen lähdöstään 15 minuuttia ennen kuin hän poistuu kotoaan. Koko juttu on lavastettua, paparazzikuvaaja Alison Silva kertoi Digital Spy -julkaisun mukaan.

Silva on jopa väittänyt, että Spears lähetti paparazzeille viestejä myös viime viikolla, kun neljä kuvaajaa pidätettiin Britneyn seuraamisesta.

– Yksi kuvaajista kertoi, että Britney lähetti hänelle anteeksipyynnön sen jälkeen kun kuvaaja oli pidätetty. Spears oli yrittänyt puhua poliiseja ympäri, etteivät he olisi pidättäneet kuvaajia. Raha, kuuluisuus ja jännitys ovat osa Britneyn elämää.

Stara uutisoi viime kesänä epäilyistä, joiden mukaan Britney Spears olisi jo tuolloin tehnyt yhteistyötä paparazzien kanssa. Britneyn epäiltiin tehneen kuvaajien kanssa sopimuksen, jonka mukaan hän saa osuuden hänestä otetuista valokuvista. Mitä enemmän kuvia, sitä enemmän rahaa Britneylle ja paparazzeille. Näyttöä moisesta yhteistyöstä ei luonnollisestikaan voitu esittää.