Heath Ledgerin kuolinsyy ei selvinnyt ruumiinavauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen kuolleena kotoaan löydetyn näyttelijä Heath Ledgerin kuolinsyy ei selvinnyt vielä tänään tehdyssä ruumiinavauksessa. Viranomaiset epäilevät, että tähti kuoli unilääkkeiden tahalliseen tai tahattomaan yliannostukseen.

28-vuotiaana kuolleen Ledgerin ruumiinavaus ei kuitenkaan vielä vahvistanut todellista kuolinsyytä, joten viranomaiset tarvitsevat lisätutkimuksia. Testitulosten odotetaan valmistuvan noin kymmenessä päivässä.

Heath Ledgerin ruumis löydettiin tiistaina iltapäivällä hänen kotoaan New Yorkin Manhattanilta. Hänen viereltään löydettiin sekä unilääkepurkki että unilääkkeitä. Poliisi ei epäile rikosta, mutta itsemurhan mahdollisuus on vielä mukana tutkimuksissa. Tähden perhe kiistää kuitenkin jyrkästi että kyse olisi voinut olla itsemurhasta.

Brokeback Mountain -elokuvan myötä todelliseksi supertähdeksi nousseen Ledgerin poismeno on koskettanut hänen lukuisten kollegojensa ja faniensa sydämiä. Hänestä ovat antaneet ylistäviä muistolausuntoja muiden muassa näyttelijät John Travolta ja Mel Gibson sekä monet elokuvayhtiöiden johtajat.