Scarlett Johansson ihastutti sotilaita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson kiertää parhaillaan Lähi-Idässä nostattamassa amerikkalaisten sotajoukkojen mielialaa. Kiertueen alkajaisiksi Camp Buehringissä, Kuwaitissa, vieraillut 23-vuotias tähti esiintyi noin kuudellesadalle sotilaalle.

Varsinaisen keikan sijaan Scarlett Johansson tyytyi lähinnä jakamaan nimikirjoituksia ja jutustelemaan sotilaiden kanssa. Yhteiskuva supertähden kanssa oli luonnollisesti myös haluttua tavaraa sotapoikien keskuudessa.

– On tärkeä antaa näille ihmisille pala kotia ja nostaa heidän moraaliaan. He riskeeraavat täällä henkensä, ja siten antavat meille suurimman mahdollisen lahjan. Minä haluan olla mukana tukemassa heitä, Scarlett Johansson kertoi.

Kuvia Scarlett Johanssonin vierailusta löytyy tästä, tästä ja tästä!