Britney Spears ei seurustele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears aiheutti eilen ihmetystä saapumalla oikeustalolle, jossa käsiteltiin hänen lastensa huoltajuutta. Paikalle saapunut tähti ei kuitenkaan jostain syystä ilmaantunut varsinaiseen istuntoon, vaan poistui paikalta pian saapumisensa jälkeen.

Myöhemmin Britney ja hänen paparazziystävänsä Adnan Ghalib olivat liikkeellä Spearsin autolla, kun moottoripyörä osui hiljaisella vauhdilla auton kylkeen. Tällä kertaa suurempia vaurioita ei syntynyt, mutta Britney oli järkyttynyt tapahtuneesta.

– Ettekö vi**u nähneet sitä?!

Autoonsa jostain ilmestynyttä Applen iPhonea paparazzien hiillostuksessa ihmetellyt Britney totesi hänen ihmissuhteestaan kysyttäessä tiukkaan sävyyn, ettei ole yhdessä Adnanin kanssa. Katso video tilanteesta tästä!