Heath Ledgerin ex-kihlattu lensi Ruotsista Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä kuolleen näyttelijä Heath Ledgerin entinen kihlattu Michelle Williams oli Ruotsissa kuullessaan Hollywood-tähden traagisesta kuolemasta. Ledger on pariskunnan yhteisen kaksivuotiaan Matilda-tyttären isä.

Surun murtama Michelle Williams lensi tyttärensä kanssa ensin Göteborgiin, josta matka jatkui eilen aamulla Atlantin yli New Yorkiin, ET Online kertoi. Äiti ja tytär saapuivat Yhdysvaltoihin eilen illalla ja suuntasivat muun perheen kanssa pariskunnan entiseen kotiin.

Näyttelijä Michelle Williams tuli tutuksi suositun Dawson’s Creek -televisiosarjan tähtenä. Hänet nähtiin Heath Ledgerin ja Jake Gyllenhaalin mukana myös hyvin menestyneessä Brokeback Mountain -elokuvassa, jonka roolistaan Williams sai jopa Oscar-ehdokkuuden parhaan naissivuosan sarjassa. Heath Ledger ja Michelle Williams tapasivat elokuvan kuvauksissa, jossa he esittivät pariskuntaa.