Turvatoimia kiristettiin Jake Gyllenhaalin ympärillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä kuolleen Heath Ledgerin hyvän ystävän ja työtoverin, näyttelijä Jake Gyllenhaalin, ympärillä on kiristetty turvatoimia huomattavasti. Jake on parhaillaan kuvaamassa Brothers-nimistä elokuvaansa New Mexicossa, eikä ole suostunut lausumaan sanaakaan toimittajille.

Jake Gyllenhaal on Ledgerin ja hänen entisen kihlattunsa Michelle Williamsin kaksivuotiaan Matilda-tyttären kummisetä. Rakkaan ystävän poismeno on järkyttänyt Gyllenhaalia niin, että koko elokuvan kuvauspaikka on nyt suljettu toimittajilta ja muilta kuin kuvausryhmään kuuluvilta. Turvatoimet alueella on muutenkin nostettu äärimmilleen, TMZ kertoo.

Jake Gyllenhaal tähditti yhdessä Heath Ledgerin kanssa menestyselokuvaa Brokeback Mountain, jossa he näyttelivät homoseksuaalia paria. Rooli tuotti Gyllenhaalille Oscar-ehdokkuuden parhaasta sivuosasta. Hän voitti samasta roolista BAFTA-palkinnon.