Britney Spears on todellinen kultakimpale

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on tällä hetkellä maailman viihdelehtien suosituin supertähti ainakin artikkeleiden määrällä ja tuloilla mitattuna. Nyt popparin arvo amerikkalaisille medioille on ensimmäistä kertaa laskettu.

Portfolio-lehden teettämän tutkimuksen mukaan Britney Spears tuottaa pelkästään Yhdysvaltojen kansantaloudelle huimat 120 miljoonaa dollaria vuodessa. Britney Spears -aiheiset lehtijutut tuottavat levy-yhtiöille, promoottoreille, managereille ja oikeudenhaltijoille arviolta jopa 40 miljoonaa dollarin lisätulot vuodessa. Paparazzit tienaavat puolestaan Britney-kuvillaan vuodessa noin neljä miljoonaa.

Suurin osuus Britney Spearsiin liittyvistä tuloista kilahtaa nykyisin verkkosivustojen tileille. Britney-tulojen arvo on Yhdysvalloissa noin 75 miljoonaa dollaria. Myös paperisten viihdelehtien myynnin laskettiin kasvaneen parhaimmillaan jopa 33 prosenttia, jos Britney Spears on kannessa.

Viime aikoina on epäilty, että Britney ottaisi osuuden hänestä otetuista paparazzikuvista. Moinen ei olisi kovinkaan suuri ihme, sillä Spears tietää toivottavasti arvonsa.