Kohuväite: Tom Cruise ei ole lapsensa isä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-pariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes ovat pitäneet viime aikoina varsin matalaa profiilia pysytellen pääasiassa poissa kohuotsikoista. Ainakin mitä tulee pariskunnan Suri-tyttäreen.

Tuoreimpien huhujen mukaan Tom Cruise ei ehkä olisikaan lapsensa biologinen isä, sillä Katie Holmesin kerrotaan olleen raskaana jo ennen kun tapasi Cruisen, The Inquirer kertoo.

Holmesin entisen poikaystävän Chris Kleinin kerrotaan tunnustaneen ystävälleen, että Katie olisi ollut raskaana hänelle pariskunnan erotessa maaliskuussa 2005. Kuukautta myöhemmin Katie Holmes suuntasi Hollywoodiin lukemaan käsikirjoitusta yhdessä Tom Cruisen kanssa, ja pariskunta on ollut siitä saakka yhdessä.

Leffapariskunta kihlautui kesäkuussa ja ilmoitti Katien raskaudesta lokakuussa. Surin kerrotaan syntyneen huhtikuussa 2006, mutta Holmesia ei nähty tuona keväänä juurikaan julkisuudessa. Tämän takia Hollywoodissa liikkuukin nyt huhuja, että Suri olisi syntynyt todellisuudessa ilmoitettua aiemmin.

Surin kasvonpiirteistä ja silmistä päätellen hänen isänsä on huhuista huolimatta Tom Cruise, joten huhuun kannattaa suhtautua varauksella.