Britney Spearsin eno: Olen nähnyt kauheita asioita!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin eno Williams Spears on tehnyt kohupaljastuksia brittiläisen The Sun -lehden haastattelussa. Eno väittää, että Britney olisi käyttänyt huumeita 14-vuotiaasta saakka.

Tuolloin Britney juonsi vielä Michey Mouse Club -nimistä suosittua lastenohjelma yhdessä Justin Timberlaken ja Christina Aguileran kanssa. Viinaan poptähti oli tutustunut enonsa mukaan jo vuotta aiemmin, 13-vuotiaana.

Eno kertoi olleensa paikalla Kaliforniassa ohjelman tuotantokauden päättäjäisjuhlissa, jossa Britney, Christina ja Justin joivat alkoholia aikuisilta salaa. 18-vuotispäiväänsä Britney juhlisti kokaiinilla. Myös Spearsin muut perheenjäsenet ovat enon mukaan persoja päihteille.

– Hän on kokeillut käytännössä kaikkia huumeita. Kaikki Spearsin perheessä ovat juoppoja ja Britneyn isä Jamie oli yksi pahimmista. Hän joi aamusta iltaan ja Britney näki hänet koko ajan juovuksissa, eno kertoi.

– Britney kasvoi luulemaan, että on ok olla koko ajan juovuksissa ja että ihminen voi elää alkoholismin kanssa.

Nykyisin asuntovaunussa Kentwoodissa, Louisianassa, asuva Williams Spears väittää haastattelussa, että Britney olisi teinistä saakka pelännyt kokevansa isoäitinsä Emma Jeanin traagisen kohtalon. Hän teki itsemurhan 31-vuotiaana menetettyään kolmen päivän ikäisen lapsensa. William korosti tietävänsä hyvin Britneyn perhetaustan.

– En ole pelkkä perhetuttu tai joku joka väittää tuntevansa heidät. Olin paikalla joka päivä ja tein töitä heidän kanssaan. Olen nähnyt kauheita asioita.