Demi Moore yhä upea bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Moore, oikealta nimeltään Demi Kutcher, on nähty vuosien varrella usein vähissä vaatteissa ja jopa alastomana lehtien palstoilla, mutta viime aikoina hän on pyrkinyt vähentämään poseerauksiaan.

Nyt Demi esittelee kuitenkin bikinivartaloaan V-lehden sivuilla. 46-vuotiaan supertähden kelpaakin näyttää kurvejaan, sillä hän on edelleen upeassa kunnossa. Ashton Kutcherin kanssa naimisissa olevalla Moorella on kolme lasta avioliitostaan näyttelijä Bruce Willisin kanssa.

Alunperin tähti oli nimeltään Demetria Gene Guynes, mutta muutti nimensä Demi Mooreksi ensimmäisen aviomiehensä Freddy Mooren sukunimen mukaan. Avioituessaan Ashton Kutcherin kanssa hän otti tämän sukunimen, mutta käyttää edelleen taiteilijanimeä Moore.

Tuoreet bikinikuvat löytyvät tästä, tästä ja tästä!