Viisi ihmistä kuoli Travoltan ”takapihalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Innokkaana lentäjänä tunnettu näyttelijä John Travolta asuu käytännössä Greystonen lentokentällä, sillä hänen talostaan on välitön yhteys suoraan omalle lentokoneelle ja kiitotielle.

Samalla lentokentällä tapahtui eilen aamulla vakava onnettomuus, kun viisi ihmistä kuoli kiitotiellä sattuneessa auto-onnettomuudessa. Miesten urheiluauto oli kiihdyttämässä kiitotiellä täyttä vauhtia kun se suostui jostain syystä tieltä. Auto lensi ilmassa noin 60 metriä ja törmäsi puihin, uutistoimisto AP kertoi eilen.

Onnettomuus sattui kiitotien päässä, jonne on Travoltan kotiovelta noin neljäsataa metriä. Vain muutamaa sekuntia aiemmin miehet olivat kaasuttaneet täyttä vauhtia Travoltan kodin ohi. Uutistoimisto ei vielä tiennyt kertoa oliko Travolta kotona onnettomuushetkellä.