Poikaystävä vuoti Britney Spearsin vastaajaviestit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on viime aikoina viettänyt runsaasti aikaa paparazziystävänsä Adnan Ghalibin kanssa. Pariskunnan erosta on jo uutisoitu, mutta poppari itse kiisti tiedot. Siitä huolimatta hänen kerrottiin viime viikolla hakeneen lähestymiskieltoa miehelle.

Nyt Adnan sahaa viimeistään omaa oksaansa, sillä hän soitti Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa puhelimestaan useita Britney Spearsin hänelle jättämiä vastaajaviestejä. Mitään kovin paljastavaa viesteissä ei tosin ollut, sillä Britneyn kuultiin jättävän esimerkiksi soittopyynnön miehelle.

Ghalibin on jo aiemmin uskottu viettävän aikaa Spearsin kanssa vain hyötyäkseen tästä rahallisesti. Yksityisten vastaajaviestien esittäminen tukee tätä hyvin. Viime kuussa paparazzi-Adnan kauppasi jo kuvia itsestään ja Britneystä edustamansa kuvatoimiston kautta.