Tara Reid: Paris ja Lindsay ansaitsivat vankilatuomionsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tara Reid on sivaltanut pintajulkkiksia tuoreessa haastattelussaan. Hänen mukaansa esimerkiksi Paris Hilton ja Lindsay Lohan ansaitsivat joutua vankilaan, koska he rikkoivat lakia.

32-vuotiaan Reidin mukaan hänet on puolestaan leimattu syyttä suotta bilehileeksi, koska itsensä mukaan hän ei ole tehnyt mitään ansaitakseen huonoa julkisuutta. Hilton ja Lohan ovat taas suorastaan kerjänneet sitä.

Esimerkiksi American Pie -elokuvassa nähty Tara on paistatellut viihdelehtien otsikoissa useammin juhlimisensa kuin töidensä puitteissa. Hän uskookin, että media pyrkii rankaisemaan häntä siitä, että hän pitää hauskaa.

– Mitä minä olen todellisuudessa tehnyt? Tanssinut pöydällä? Kun Lindsay ja Paris saivat tuomiot rattijuopumuksista, he saivat mitä ansaitsivat. Minä en ole kuitenkaan tehnyt mitään laitonta. En ymmärrä miksi ihmiset rankaisevat minua siksi, että minulla on hauskaa, Tara Reid ihmettelee Access Hollywoodin mukaan.

Myös Stara uutisoi aiemmin tässä kuussa kuinka Tara tarvitsi tukea pysyäkseen pystyssä railakkaan baari-illan jälkeen. Kuva tilanteesta löytyy esimerkiksi tästä!