Waldo’s People teki paluukeikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenen menestyksekkäimpiin kotimaisiin dance-yhtyeisiin lukeutunut Waldo’s People teki kahdeksan vuoden tauon jälkeen odotetun paluukeikan viime lauantaina Ravintola Tulisuudelmasssa Vantaalla.

Innokkaat ysärifanit olivat varanneet jo ennakolta loppuun kaikki keikkapaikan hotellihuoneet ja myös itse keikkapaikka täyttyi yleisöstä niin, että lähes 300 ihmistä jäi ovien ulkopuolelle yleisökiintiön täyttyessä jo alkuillasta.

Tunnin mittainen keikka oli sisälsi läpileikkauksen Waldo’s People -yhtyeen tuotannosta. Setissä kuultiin esimerkiksi hitit U Drive Me Crazy, I Dream ja Feel So Good. Seitsemän hengen bändi pisti parastaan ja yhtyeelle ominainen vahvalla sähkökitaralla höystetty energinen tanssimusiikki soi kovaa ja korkealta, Waldon tiedottaja Eeva Jaakonmaa kertoi.

Yleisön joukosta bongattiin lukuisa määrä tiskijukkia muiden muassa showmaster-DJ:t Peltsi ja Tico jotka tulivat nauttimaan 90-luvun kovimman kotimaisen tanssittajan nostalgisista hiteistä. Nuorempaa pop-sukupolvea yleisössä edusti Antti Tuisku, joka kertoi osaavansa koko Waldo’s Peoplen tuotannon ulkoa.

Waldon mukaan Vantaan keikka ei jää ainoaksi vaan vuoden mittaan on luvassa parisenkymmentä esiintymistä eri puolilla Suomea.