Britney itki lohduttomasti, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears koki eilen illalla jälleen jonkinlaisen romahduksen aidatun asuinalueensa portilla. Managerinsa Sam Luftin kanssa autolla paikalle saapunut tähti hyppäsi yllättäen itkien ulos autosta paparazzien keskelle.

Koira kainalossaan itkua tihrustanut tähti pyysi paparazzeja jättämään hänet rauhaan ja jatkoi matkaansa. Popparin on-off-miesystävän Adnan Ghalibin mukaan Spears soitti ja pyysi hakemaan hänet, TMZ.com uutisoi. Adnan kertoi pyytäneensä Spearsia suuntaamaan kotiinsa, jonne hän pian saapuisi.

Asuinalueelle saapuessaan Ghalibia ei kuitenkaan päästetty alueen portista sisään, koska manageri oli kieltänyt turvamiehiä avaamasta hänelle porttia. Adnan yritti soittaa Britneylle useita kertoja tuloksetta. Lopulta rauhatonta tilannetta rahoittamaan jouduttiin paikalle kutsumaan myös poliisit.

Katso video tästä ja kuva tästä!

PÄIVITYS klo 11.45: E! Online verkkosivuston juuri julkaisemien tietojen mukaan eilisen illan tapahtumat saivat alkunsa siitä kun manageri Sam Lufti oli lähettänyt Adnanille tekstiviestejä, joissa hän totesi miesystävän ”läsnäolon tappavan Britneyn”.