Madonnan kotiin 12 miljoonan kuntosali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on päättänyt lopettaa julkisilla kuntosaleilla käynnin ja investoida hurjan summan henkilökohtaiseen kuntoiluunsa. Hän nimittäin rakennuttaa kotinsa yhteyteen peräti 12 miljoonan euron arvoisen kuntosalin.

Madonna ja hänen miehensä, elokuvaohjaaja Guy Ritchie, ostivat kotinsa vieressä Lontoossa sijaitsevan talon 16,2 miljoonalla eurolla viime vuoden kesäkuussa. Nyt kymmenen makuuhuoneen talosta on tarkoitus tehdä luksusluokan kuntosali, jonne rakennetaan seinän läpi kulku parin viereisestä kotitalosta.

Siten kaksi taloa muodostavat jatkossa yhden jättimäisen kokonaisuuden. Alunperin Madonnan suunnitelmalle iskivät jäitä hattuun rakennusviranomaiset, jotka eivät hyväksyneet muutoksia. Nyt kanta on kuitenkin muuttunut ja rakennustyöt voidaan aloittaa, Daily Mirror kertoo.

Nykyisin Madonna käy St John’s Woodin kuntosalilla yhdessä kunto-ohjaajansa James D’Silvan kanssa, mutta supertähteä häiritsee innokkaiden fanien kerääntyminen kuntosalin edustalle. Jatkossa luksusluokan kuntosali on siis kodin yhteydessä.