Moby : Disco Lies

Singlet · Stara.fi

Konemusiikin ykköstähtiin lukeutuva Moby tekee parhaillaan paluuta uuden levyn myötä. Tulevalta albumilta lohkaistaan nyt alunperin elokuvatunnariksi tehty single Disco Lies.

Vannoutunut punk-mies palaa uutukaisellaan taas tanssittavampaan tyyliin, mutta Disco Lies ei onnistu täyttämään odotuksia. Itse asiassa hieman tuhnun kuuloinen paluusingle on pettymys, sillä meno on kuin 90-luvun puolivälin halvoilla saksalaisilla yhden hitin discopumpuilla. Soundi on jäänyt kaivoon, eivätkä vokaalitkaan onnistu säväyttämään.

Kun soundit ovat nämä, ja biisi on Mobyn, on aiheellista päätellä, että kyseessä olisi vain tietoisesti valittu tyylikeino. Myös siinä tapauksessa tyylikeino on tosin valittu huonosti, sillä kokonaisuus jää niin halvaksi, biisi lentäisi roskakoriin ellei se olisi Mobyn käsialaa. Toivottavasti mies ei ole menettänyt kultaista otettaan lopullisesti.

Pisteet 2/5