Anna Abreu : Are You Ready?

Singlet · Stara.fi

Kakkossinglellään radiolistoja syksyn ja alkutalven dominoinut Anna Abreu julkaisee nyt esikoisalbumiltaan kolmannen singlelohkaisun Are You Ready?

Kappale on albumin yleistä linjaa mukaillen todella tyylikästä materiaalia, jossa ei ole menty siitä missä aita on ollut matalin. Biisissä on mukana monenlaisia vokaalikikkailuja ja siinä on uskallettu kokeilla myös uusia juttuja. Latinomeininkiä on mukana riittävästi, eikä sillä ei ole mässäilty liikaa, joten lopputulos on tasapainoinen.

Annan omaperäinen lauluääni toimii tässäkin kappaleessa erittäin hyvin, eivätkä Annan tunnusomaiset maneerit häiritse ainakaan vielä pätkääkään. Päinvastoin. Kertosäe on ihan toimiva, vaikkakaan ei edeltäjänsä Ivory Towerin veroinen hittileka. Pitkän päälle kertsi alkaa jopa hieman kyllästyttämään, mutta silloin on aika kuunnella seuraavaa biisiä.

Pisteet 4/5