Akon : Never Took The Time

Singlet · Stara.fi

Suomeen pian klubikeikalle saapuva artisti-tuottaja Akon on saanut listoille jo useita hittibiisejä itseltään ja esimerkiksi Brick & Lace -duolta, ja seuraavaksi listoille pyrkii Konvicted-albumilta lohkaistu single Never Took The Time.

Biisi ei onnistu nousemaan Akonin parhaimmistoon, mutta on silti tunnelmaltaan ihan toimiva slovariosaston r&b-raita. Biisin koukku löytyy kertosäkeen tai muun melodian sijaan yllättäen loppupuolen kauniista jamaikalais-latinosävytteisestä kitarasoolosta. Se tarkoittaa kuitenkin, ettei biisi kokonaisuutena ole hittimateriaalia ainakaan klubien tanssilattioilla.

Tyylikkään rauhallisena taustamusiikkina Never Took The Time toimii hyvin, vaikka ei polvea juuri nostatakaan. Akonilla on kyllä soundi ja tyyli hallussaan, mutta hittimelodia antaa joskus odottaa itseään.

Pisteet 3/5