Britney Spears vaaraksi itselleen ja muille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikaisin tänä aamuna sairaalaan kiidätetty Britney Spears on joutunut sairaalaan tarkkailtavaksi. Popparin luona eilen vierailleen psykiatrin mukaan hänen henkinen tilansa on mennyt siihen pisteeseen, että hän on käytöksellään vaaraksi itselleen ja muille.

Kalifornialaisen lain mukaan tällä perusteella henkilö voidaan viedä vasten potilaan tahtoa sairaalaan psykiatriseen tarkkailuun ja häntä voidaan pitää siellä 72 tuntia. Tänä aikana psykiatrit suorittavat arvioinnin henkisestä tilasta. Jos Britney todetaan olevan henkisesti vaarallisen epätasapainossa, voidaan häntä pitää sairaalassa vielä toiset 72 tuntia, ellei poppari suostu vapaaehtoisesti psykiatriseen hoitoon.

Femalefirst-sivuston mukaan Britney oli ollut rauhallinen, kun hänet oli siirretty kotoaan ambulanssiin. Britneyn äiti sekä poikaystävä Adnan olivat seuranneet ambulanssia sairaalaan. Adnan joutui tosin jäämään sairaalan ulkopuolelle, koska häntä ei päästetty sisään.