Heath Ledger ei suostunut vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuollut näyttelijä Heath Ledger oli kärsinyt jo pidempään vakavasta huumeongelmasta. Hänen puolisonsa Michelle Williams yritti saada miestä hoitoon, mutta tuloksetta.

Williams jopa kuljetti Ledgerin julkkisten suosimalle Promises-klinikalla saamaan hoitoa, mutta Heath ei suostunut jäämään sinne vaan lupasi parantaa tapansa. Lupaus ei kuitenkaan pitänyt, joten pariskunta ajautui viime syksynä eroon Matilda-tyttärestään huolimatta.

Nyt on tullut julki video Ledgerin huumehuuruisista juhlista, ja amerikkalainen televisio-ohjelma aikoo esittää videon lähetyksessään. Ledgerin kuolinsyy on edelleen epäselvä, ja tutkimuksissa on mukana edelleen myös itsemurhan ja yliannostuksen mahdollisuudet. Ruumiinavauksen tuloksia pitäisi saada tällä viikolla.