Britney Spears neljä päivää nukkumatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairaalaan eilen poliisisaattueessa kuljetettu poptähti Britney Spears romahti tällä kertaa mahdollisesti univelasta johtuen. People-lehden saamien tietojen mukaan artisti oli nukkunut viimeksi lauantaina, eli neljä päivää ennen sairaalareissua.

Lähes kuukauden takaisesta tapauksesta poiketen Britney matkasi nyt vapaaehtoisesti sairaalaan tarkkailtavaksi. Lehden saamien tietojen mukaan hän jopa laski leikkiä tilanteessa. Nyt Britney Spears on siis tarkkailussa arviolta 72 tunnin ajan. Edellisellä kerralla hän tosin pääsi sairaalasta jo puolentoista vuorokauden kuluttua.

Tähden päästyä sairaalaan siellä syntyi kaaos paparazzien yrittäessä päästä sisään sairaalan tiloihin keinolla millä hyvänsä. Britney itsekin kantoi kortensa kekoon huutamalla ja kiroilemalla äänekkäästi. Hän syytti esimerkiksi äitiään miesystävänsä Adnan Ghalibin kanssa makaamisesta.