Britney halutaan pitää hoidossa kaksi viikkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Speas on parhaillaan tarkkailtavana UCLA Medical Centerissä Los Angelesissa, jossa häntä pyritään pitämään paikallisen lain voimin 72 tuntia vaikka vasten hänen omaa tahtoaan.

Nyt Hollywoodissa kuitenkin uskotaan, että sairaala yrittää pitää Britneyn hoidossa kahden viikon ajan tai jopa pidempään hänen oman ja läheistensä turvallisuutensa vuoksi.

– Tämä toimii niin, että lain mukaan mielenterveysammattilaiset voivat pitää henkilöä väkisin hoidettavana, mikäli he katsovat potilaan olevan vaaraksi itselleen tai muille, Los Angelesin oikeusistuimen tuomari Allan Parachini kertoi uutistoimisto AP:lle.

Ensimmäisen kahden viikon jälkeen tarvitaan oikeuden päätös, jotta potilasta voidaan pitää hoidettavana vielä toiset kaksi viikkoa. Silloin oikeuden istunto pidetään yleensä sairaalassa, jossa potilas on hoidettavana.