Homojen ja lesbojen unelmadeitit listattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien pääroolia nykyisin näyttelevä Daniel Craig on noussut ykköseksi äänestyksessä, jossa kysyttiin homomiesten suosituinta deittikumppania.

Gayparship-julkaisun mieslukijoista peräti 31 prosenttia nimesi Daniel Craigin unelmadeitikseen. Toiselle sijalle päätyi Sovitus-elokuvassa nähtävä James McAvoy, kolmanneksi puolestaan sijoittui näyttelijä Jude Law ja neljänneksi Ewan McGregor.

Äänestyksessä kysyttiin myös lesbojen unelmadeittejä. Listan ykköseksi sijoittui näyttelijä Keira Knightley, jota äänesti peräti 35 prosenttia vastanneista. Toiseksi sijoittui näyttelijä Kate Winslet ja kolmanneksi Rachel Weisz. Hieman yllättäen aiemmin vastaavissa äänestyksissä hyvin menestynyt Kylie Minogue ei noussut kärkipäähän.