Scandinavian Music Group : Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana

Singlet · Stara.fi

Ultra Bran raunioille noussut Scandinavian Music Group on työstänyt urallaan varsin tyylikästä materiaalia. Yhtyeen valtteina on ollut erityisesti tavallisesta massasta poikkeavat, mutta siltä erittäin toimivat laulumelodiat.

Yhtyeen tuorein singlejulkaisu, vähintäänkin erikoisen nimen omaava Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana, on oivallinen jatko tähän sarjaan. Biisi on kepeää lauluiloittelua alusta loppuun, kun Terhi Kokkonen ja kappaleessa vieraileva PMMP:n Paula Vesala irrottelevat erittäin tarttuvilla melodioilla. Paulan osuudet toimivat hienosti, ja hänen soisi vierailevan jatkossakin yhtyeen biiseissä.

Soundeiltaan kappale on niin ikään varsin onnistunut paketti. Pääosassa koukkuna on kuitenkin säkeistöjen melodia, joka saa väkisin hymyn huulille. Hieman miinusta tulee kappaleen pituudesta, sillä vajaan kolmen minuutin biisi on ohi jo ennen kuin kuulija pääsee edes tunnelmaan.

Pisteet 4/5