Lost-tähden ryöstöstä 30 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lost-televisiosarjan näyttelijää piinannut mies on tuomittu Havajilla peräti 30 vuodeksi vankeuteen lukuisista rikoksista.

Ruben Royce niminen mies todettiin syylliseksi yhteensä 34 rikokseen. Mukana oli myös Josh ”Sawyer” Hollowayn vapaudenriisto ja törkeä aseellinen ryöstö. Muita syytekohtia olivat muiden muassa lukuisat murtovarkaudet ja autovarkaus. Teot tapahtuivat vuoden 2005 syksyllä.

Tuolloin ryöstäjä tunkeutui yöllä ikkunasta Hollowayn kotiin ja uhkaili tätä aseella. Royce sai saaliikseen lompakon ja luottokortit, minkä jälkeen hän pakeni paikalta näyttelijän autolla. Mies tunnusti tekonsa ja selvisi ”vain” 30 vuoden kakulla, jonka lusiminen alkaa 29. huhtikuuta, Yahoo News kertoi.

Viime kuussa Royce tuomittiin viidestä murtovarkaudesta, ryöstöistä ja laittoman aseen hallussapidosta. Nyt tuomari ilmoitti pyytävänsä ehdonalaisviranomaisilta että mies joutuisi kärsimään koko tuomionsa vankilassa ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen.