Satu Tuomisto on Miss Suomi 2008

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkojen missihuuma huipentui tänään suoraan televisiolähetykseen, jossa uudeksi Miss Suomeksi kruunattiin Satu Tuomisto. Missikruunun hänelle luovutti viime vuoden voittaja Noora Hautakangas.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Susanna Mustajärvi ja toiseksi perintöprinsessaksi Jaana Taanila. Lehdistön ihannetyttö oli Satu Tuomisto ja katsojien ihannetyttö Johanna Ahlbäck. Ennakkosuosikiksi etukäteen veikattu Mariel Mettälä ei lopulta sijoittunut kilpailussa odotetulla tavalla.

Kymmenen missifinalistia nähtiin illan lähetyksessä vierailemassa myös lasten ja vanhusten parissa. Lasten suosikiksi nousi Hanna-Maria Manner, kun vanhukset nostivat puolestaan suosikikseen Susanna Mustajärven. Kouvolan pelastuslaitoksen palomiesten suosikkeja olivat Mariel Mettälä ja Satu Tuomisto.

Televisiolähetyksen artistivieraana nähtiin Jenni Vartiainen.