Aikakone tekee paluun Euroviisufinaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme pari viikkoa sitten, että 90-luvun menestyksekkäimpiin kotimaisiin discoyhtyeisiin lukeutunut Aikakone tekee paluun. Yhtye esiintyy ensimmäisen kerran vuosien tauon jälkeen Euroviisujen finaalissa 1. maaliskuuta.

Yhtye julkaisee helmikuun lopussa Greatest Hits -kokoelman, joka sisältää myös kolme uutta kappaletta ja kuusi uutta versiota yhtyeen kappaleista. Levyltä lohkaistava uusi single on nimeltään Vuoristorata ja se julkaistaan digitaalisesti 18. helmikuuta.

Tähtikaaren taa -debyytti singlellään vuoden 1995 alussa listoille ensimmäisen kerran noussut Aikakone tuli suomalaisille tutuksi viimeistään saman vuoden keväällä julkaistun Odota-megahitin myötä.

Aikakone on myynyt urallaan huimat 300.000 levyä ja yhtye teki kahdeksan vuoden aikana peräti 2.500 keikkaa. Yhtye päätti toimintansa vuonna 2003, jonka jälkeen Sani on tehnyt soolouraa muiden yhtyeen jäsenten toimiessa taustalla.