Sylvester Stallone tekee vielä kaksi elokuvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian valkokankailla nähtävän Rambo-elokuvan päätähti Sylvester Stallone ei aio vetäytyä actionrooleista vielä pitkään aikaan. Nyt hän on tehnyt sopimuksen kahdesta uudesta elokuvasta.

Stallone on lupautunut näyttelemään ja ohjaamaan kaksi Danny Dimbortin tiimin tuottamaa elokuvaa. He ovat parhaillaan tutustumassa useisiin uusiin käsikirjoituksiin, ja Hollywoodin käsikirjoittajien lakon loputtua uuden leffan käsikirjoituksen pitäisi olla valmiina syksyllä. Kuvaukset alkavan pian sen jälkeen.

Vielä muutama vuosi sitten Stallonen sopimus olisi ollut vain hyvä vitsi, sillä takana oli koko joukko flopanneita elokuvia. Taannoisen Rocky Balboa -elokuvan menestyksen myötä elokuvastudio tahkosi kuitenkin noin 50 miljoonan dollarin voitot. Vähintään samaa odotetaan nyt Rambo-elokuvan uudelta jatko-osalta.