Britney Spearsin seksivideo murtovarkaille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on parhaillaan hoidettavana Los Angelesissa sijaitsevan UCLA-sairaalan psykiatrisella osastolla. Poppparin sairaalareissu on uutisoitu ympäri maailmaa, joten tieto on mennyt myös rikollisille.

Rikolliset ovatkin ilmeisesti päässeet tunkeutumaan Britney Spearsin tyhjänä olevaan kotiin, joka sijaitsee ulkopuolisilta suljetulla asuinalueella, E! Online kertoi. Poptähden omaisuuden tilapäinen hoitaja on Britneyn isä Jamie, joka on tehnyt poliisille ilmoituksen murtovarkaudesta.

Perjantaina aamulla tehdyn rikosilmoituksen mukaan talosta on varastettu henkilökohtaisia tavaroita, mutta sen tarkemmin omaisuutta ei yksilöity. Access Hollywood uutisoi eilen, että Britney pelkää yksityisen seksivideonsa päätyneen varkaille. Lehden mukaan Britney käyttää videolla mahdollisesti myös huumeita. Kyseessä on sama video, jonka olemassaolon Kevin Federline aikanaan paljasti.

Rikoksen oletetulla tapahtumahetkellä torstaiaamun ja perjantaiaamun välisenä aikana isä ei vielä ollut talon haltijana. Poliisi tutkii parhaillaan asiaa, mutta tekijöistä ei ole tietoa.