Mitä Lindsayn kasvoille on tapahtunut? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lindsay Lohan on pysytellyt viime aikoina ainakin pääasiallisesti erossa päihteistä, joten laulaja-näyttelijän elämä on menossa parempaan suuntaan. Maaliskuussa jatkuu tosin aikaisempien toilailujen puiminen oikeudessa, ja tulossa voi olla vielä jopa vankeustuomio.

Nyt Lindsay Lohan on päätynyt valokuviin ollessaan liikkeellä ystävänsä kanssa Hollywoodin yössä. Lohan pitää kuvissa korostetusti esillä vesipulloaan, mutta katsojien huomio kiinnittyy vesipullon sijaan kuitenkin jonnekin aivan muualle. Lindsayn kasvot näyttävät nimittäin kuvissa vähintäänkin mielenkiintoisilta.

Kasvot ovat valkoisen ja ruskean eri sävyjen raidoittamia, ja luonnostaan punatukkaisella Lohanilla on normaalisti hyvin vaalea iho. Nyt amerikkalaisissa viihdejulkaisuissa mietitään syitä erikoiseen väritykseen. Yksi syy voisi olla nukahtaminen solariumiin täydet meikit päällä, toisena vaihtoehtona olisi mielenkiintoinen näkemys meikkaamisesta ja kolmantena hänelle tehty jonkinlainen käytännön pila.

Tee oma päätelmäsi Lindsayn sotamaalauksesta ja katso kuvat tästä!