Rihanna julkaisi uudet Umbrellansa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nopeasti maailman musiikkilistojen kärkinimeksi noussut r&b-tähti Rihanna rikkoi viime vuonna ison kasan ennätyksiä Umbrella-megahitillään.

Kappaleen kansainvälisen menestyksen siivittämänä lanseerattiin myös Rihannan nimeä kantavia oheistuotteita. Yksi suosituimmista oli Umbrella-hittiä mukaillen tietenkin sateenvarjomallisto. Ensimmäinen mallisto meni kuin kuumille kiville, ja nyt Rihanna on julkistanut jo toisen malliston nimeään kantavia sateenvarjoja.

Uusi mallisto lanseerattiin suuren mediamyllytyksen saattelemana New Yorkin muotiviikkojen yhteydessä. Tuskin pari vuotta sitten olisi voinut edes kuvitella, että poptähden nimellä myytävistä pinkeistä sateenvarjoista voisi tulla hittituote. Toisin kuitenkin kävi. Nyt sateenvarjoja myydään mallista riippuen 20 – 50 dollarin hintaan.

Kuvia tilaisuudesta löytyy tästä!