Skandaalimissi pidätettiin, katso pidätyskuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoinen Miss Nevada, Katie Rees, aiheutti suuren skandaalin poseeraamalla yläosattomissa missivuotensa aikana. Kuvat oli otettu ystäväpiirin juhlinnan lomassa, mutta siitä huolimatta Reesiltä riistettiin missikruunu kesken vuoden.

Nyt Katie Rees on joutunut jälleen ongelmiin, ja tällä kertaa lain ja virkavallan kanssa. Hänet nimittäin pidätettiin varhain eilen aamulla Las Vegasissa epäiltynä poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta, FOX5 kertoo. Sitä ennen poliisi oli pysäyttänyt hänet liikennerikkomuksesta.

Kun poliisit olivat jututtamassa entistä missiä, tämä ryhtyi yllättäen väkivaltaiseksi ja hänet jouduttiin pidättämään. Katie Reesin pidätyskuva löytyy tästä! Missikruunun menettämiseen johtaneet skandaalikuvat löytyvät puolestaan tästä!