Futiksen EM-kisamaskotille tunnuskappale Suomesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevan kesäkuun jalkapallon EM2008 -kilpailun maskotit Trix & Flix viihdyttävät kisayleisöä ja kymmeniämiljoonia televisiokatsojia suomalaisen musiikin tahtiin.

Kappale on Trix & Flix featuring Shaggy: Like a Superstar ja sen takana ovat Jaakko ”JS16” Salovaara, Heikki Liimatainen, Redrama sekä amerikkalainen menestysartisti Shaggy. Kappaleeseen on tehty myös animaatiovideo, jossa maskotit seikkailevat alppimaisemissa ja jalkapallostadionilla.

Jaakko Salovaara ja Heikki Liimatainen ovat aikaisemmin tehneet yhteistyötä Dallas Superstars yhtyeessään. Like a Superstar -kappale julkaistaan Euroopan maista ensimmäisenä Saksassa jo helmikuussa. Suomen julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa. JS16:n sooloprojektia sen sijaan tullaan kuulemaan meillä jo aivan pian, Lights go Wild single julkaistaan 13. helmikuuta.