James Bond -kuvausryhmän kalustoa varkaille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond: Quantum of Solace -elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Panama Cityn liepeillä. Kuvausryhmä on kuitenkin kokenut takaiskuja pitkäkyntisten taholta, sillä kuvauskalustoa on päätynyt varkaiden käsiin.

Panama Citystä noin 15 kilometrin päässä sijaitseva kuvauspaikka Playa Bonita on entinen Yhdysvaltojen sotilastukikohta. Varkaudet eivät ole vielä aiheuttaneet tuotannon viivästymistä, mutta tuotantoyhtiö on palkannut varmuuden vuoksi suojakseen paikallista nuorisoa, Ansalatina.com uutisoi.

Joidenkin perättömien väitteiden mukaan kuvausryhmä olisi ryöstetty, mutta tiedot ovat virheellisiä. Kyse on varkauksista, eikä kuvausryhmän henkeä tai terveyttä ole uhattu.

Kovin pitkään seuraavaa Bond-elokuvaa ei maassa kuvata, sillä viime torstaina alkaneet Panaman kuvaukset jatkuvat parin viikon kuluttua Italiassa. Kuvauksia tehdään myös Itävallassa, Lontoossa ja Australiassa.