Legendaarinen Kiss-yhtye Suomeen toukokuussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman tunnetuimmista heavy-yhtyeistä, 80-luvulla kansainvälisen läpimurtonsa tehnyt amerikkalainen Kiss, on mahdollisesti tulossa konsertoimaan Suomeen 28. toukokuuta.

Uransa jo vuonna 1974 aloittanut veteraaniyhtye suuntaa keväällä kiertueelle, ja tähän mennessä yhtye on vahvistanut konsertit Moskovassa 24. ja Pietarissa 26. toukokuuta. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Paul Stanley kumppaneineen siirtyisi Pietarista Helsinkiin, jossa yhtye esiintyisi 28. toukokuuta.

Kiss-yhtyeen ensimmäinen menestyssingle oli Rock And Roll All Nite vuonna 1975. Kappale nousi Yhdysvalloissa listaykköseksi ja Britanniassakin se saavutti singlelistan kolmossijan. Toinen hitti Detroit Rock City tuli jo seuraavana vuonna. Sen jälkeen listamenestys oli pitkään hieman heikompaa, kunnes läpimurto onnistui 80-luvun alussa. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Lick It Up, I Was Made For Lovin’ You, Heaven’s On Fire ja Crazy Crazy Nights.

Edellisen kerran Kiss konsertoi Suomessa yhdeksän vuotta sitten, vuonna 1999.