Britney Spears -hahmo sai kenkää musikaalista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Queen-yhtyeestä tuttu rocktähti Brian May on päättänyt vetää pois poptähti Britney Spearsin hahmon musikaalistaan We Will Rock You. Britneyn tilalle musikaaliin kaavaillaan Victoria Beckhamin hahmoa.

Musikaalin hahmot on nimetty tuttujen viihdetähtien mukaan, ja mukana on tietenkin myös Britney Spears. Nyt hänen hahmonsa on kuitenkin päätetty jättää pois, koska Mayn mielestä sen käyttäminen voisi aiheuttaa poptähdelle mielipahaa.

– Olemme vetäneet pois viittaukset häneen, koska hänellä on nyt vaikeaa. Viittaukset olivat alunperin mukana hyvässä ja hauskassa tarkoituksessa. Emme kuitenkaan halua ottaa riskiä lisätä hänen tuskaansa, Brian May perusteli päätöstään The Sun -lehden mukaan.

Britney Spears päästettiin keskiviikkona vapaaksi Los Angelesissa sijaitsevasta UCLA-sairaalasta, jossa häntä pidettiin väkisin hoidettavana.