Britney Spears homssuisena, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears pääsi yllättäen jo viime keskiviikkona vapaaksi sairaalan psykiatriselta osastolta, vaikka lääkärit ja perhe halusivat alunperin pitää hänet pakkohoidossa vielä kahden viikon ajan.

Sairaalasta päästyään supertähti on pitänyt varsin matalaa profiilia, mutta ainakaan hänen tyylitajunsa ei sairaalassa parantunut. 26-vuotias Britney kuvattiin nimittäin pian vapautumisensa jälkeen tanssistudionsa edustalla tupakkatauolla mielenkiintoisessa asussa.

Spears oli pukeutunut siniseen paitaan ja rikkinäisiin verkkosukkahousuihin, eikä hänellä ollut lainkaan rintaliivejä. Muutenkin multimiljonäärin olemus oli kuin katuojasta, sillä likaiset hiukset oli kietaistu huolimattomasti kiinni. Katso kuvat Britneystä tästä!