Provinssirock julkisti lisää esiintyjiä

Festarit · Stara.fi

Seinäjoen Provinssirock on julkistanut lisää esiintyjiä ensi kesän festivaalilleen. Ulkomaisista mukaan tulivat tänään System Of A Dawn -yhtyeen laulaja Serj Tankian sekä ruotsalaiset The Sounds ja Hardcore Superstar.

30 vuotta täyttävän Provinssirockin esiintyjälista kasvoi samalla myös muutamalla kotimaisella nimellä, kun mukaan tulivat Apulanta, Mokoma, Stam1na, Eläkeläiset sekä Tuomari Nurmio & Hunajaluut. Aiemmin tapahtuman pääesiintyjäksi on kiinnitetty Foo Fighters.

– Serj Tankianin johtama System of A Down on ollut vuosikausia Provinssirockin toivotuin esiintyjä ja nyt, kun Tankianin soolokiertue osuu sopivaan ajankohtaan, oli itsestään selvää, että halusimme hänet festivaalimme esiintyjäksi, kommentoi promoottori Juha Koivisto.