Rihanna auto-onnettomuudessa gaalaillan jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs r&b-tähti Rihanna oli sunnuntaina juhlimassa muun amerikkalaisen musiikkikerman kanssa Grammy-gaalaa Los Angelesissa. Juhlista poistuessaan megatähden juhlatunnelma kuitenkin loppui nopeasti, kun hän joutui kotimatkalla kolariin.

Rihanna palkittiin Grammy-gaalassa parhaasta hiphop/rap-yhteistyöstä. Hän suuntasi virallisen osuuden jälkeen Def Jam -levy-yhtiönsä jatkojuhliin, joista palatessaan hänen autoonsa törmäsi toinen auto. Rihanna ja hänen kuljettajansa selvisivät tilanteesta säikähdyksellä, mutta molempiin autoihin tuli vaurioita, hänen tiedottajansa vahvisti Hollywood.comille.

Pari viikkoa sitten Rihanna palkittiin viime vuoden parhaasta kappaleesta Radio NRJ:n palkintogaalassa Cannesissa. Voitokas kappale oli Don’t Stop The Music.