Sienna Millerin inssiajo päättyi kyyneliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä ja malli Sienna Miller on saanut ajokortin. Tähti läpäisi insinööriajon toisella yrittämällä, ja juhli saavutustaan hankkimalla itselleen 40.000 euron urheiluauton.

– Ensimmäisellä yritykselläni minun piti peruuttaa kahden kumikeilan väliin. Painoin kaasua ja onnistuin ajamaan molempien päältä, Sienna Miller kertoi The Sun -lehdessä.

– Toimin tyttömäisesti ja purskahdin itkuun. Tarkastaja ei kuitenkaan välittänyt siitä. Hän pyysi minua nousemaan autosta ja suorittamaan insinööriajon joskus toiste.

Tapauksesta sisuuntunut 26-vuotias Miller otti viikon ajan yksityistunteja, ja läpäisi testin toisella yrittämällä. Nyt hänen ei siis enää tarvitse turvautua takseihin tai omaan autonkuljettajaan.

– Olen seuraavat kuukaudet Los Angelesissa kuvaamassa GI Joe -elokuvaa, ja se on kuin aavekaupunki, jos sinulla ei ole autoa.

Taannoin Sienna Miller joutui jäämään pois kansainvälisen vaatemerkin muotikuvauksista, kun yhtiön Millerille tilaama 160.000 dollarin hintainen tilauslento ei päässyt ajoissa ylittämään Atlantia. Tapausta käsitellään pian myös oikeudessa.