Scarlett Johansson vaatettaa myös suomalaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson näkyy jatkossa Suomessa myös vaaterekeillä, sillä supertähden nimeä kantava Reebokin Hearts-vaatemallisto rantautuu lähiaikoina myös muutamaan helsinkiläiseen liikkeeseen.

Luvassa on varsin sporttisia tuotteita, ja mallistossa on perinteisten paitojen ja housujen lisäksi myös esimerkiksi huppareita ja takkeja. Väriskaala on työstetty Johanssonin mieliväreihin. Scarlettin tilille vaatesopimuksesta kilahtavan rahamäärän suuruutta ei ole vahvistettu, mutta kyse lienee maailmanlaajuisesti useista miljoonista euroista. Tähän saakka Scarlettin kuoseihin on voinut pukeutua esimerkiksi Tukholmassa ja Kööpenhaminassa.

Nykyisin lukuisilla superjulkkiksilla on omat vaatemerkkinsä. Pintaraapaisuna vaatettajista mainittakoon esimerkiksi Beyonce Knowles, P. Diddy, 50 Cent, Kevin Federline ja Britney Spears, Madonna, Brad Pitt ja Angelina Jolie sekä Victoria ja David Beckham. Kotimaisista tähdistä vaatetusta on tarjonnut esimerkiksi The Rasmus.