24-televisiosarja menetti luojansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Suomessakin suositun 24-televisiosarjan luojista ja tuottajista on jättänyt sarjan. Joel Surnowin sopimus sarjaa tuottavan 20th Century Fox TV -yhtiön kanssa oli seuraavan kerran katkolla vastaa huhtikuun lopussa, mutta hän ilmoitti keskiviikkona irtisanoneensa sopimuksen ennen aikojaan.

Syyksi irtisanoutumiseen Surnow ilmoitti uudet haasteet muiden projektien parissa. Ennen eropäätöstään hän päätti suunnata jatkossa voimavarojaan hieman vähemmän huomiota saavien projektien suuntaan.

– Suoritin hieman itsetutkiskelua, ja otan tämän mahdollisuutena jatkaa kirjoittamista ja tehdä välillä muitakin juttuja. 24-sarjan jälkeen en tiedä haluanko enää tehdä näin suosittua sarjaa. Pidän ohjelmista, joita näytetään kaapelikanavilla, Surnow perusteli Hollywood.comin mukaan.