Potter-tähti Emma Watson pokasi rokkarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähtenä tunnetuksi tullut nuori näyttelijä Emma Watson on nähty yhdessä Razorlight-yhtyeen keulahahmo Johnny Borellin kanssa. Pari vietti vapaa-aikaansa Lontoossa, jossa he osallistuivat päivän aikana kolmeen julkkistapahtumaan.

17-vuotias Emma tapasi näyttelijä Kirsten Dunstin kanssa aiemmin seurustelleen 27-vuotiaan Johnnyn ystävänsä välityksellä, ja jatkoivat illan viettoa yhdessä. He osallistuivat Lontoossa muiden muassa muotitapahtumaan. Razorlight-yhtyeen laulaja ei kuitenkaan saanut Watsonia viereensä yöksi, sillä miehen nähtiin suuntaavan yksin hotelliinsa aamukahdelta.

Emma itse erosi lokakuussa poikaystävästään yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Potter-rooliensa lisäksi Emma Watson tekee nykyisin myös mallintöitä muiden muassa Chanelin kasvona. Hänen muotikuviaan löytyy esimerkiksi tästä.