Avril Lavigne seksikkäissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on muuttunut parissa vuodessa poikamaisesta skeittirokkarista naiselliseksi lehtien suosikkimalliksi. Tähden muodonmuutosta saadaan ihailla myös Maxim-lehden maaliskuun numeron sivuilla.

Avil Lavigne nähdään lehdessä seksikkäissä kuvissa, joiden pääosaan on nostettu hänen rintansa. Pari viikkoa sitten Avril nähtiin viihdelehtien palstoilla myös bikineissä, mutta silloin oli kyse studiokuvien sijaan paparazzien otoksista. Ensimäisen kerran Avrilin naisellisesta tyylistä kerrottiin jo pari vuotta sitten, mutta uuden levyn myötä tyyli vaihtui taas hieman skeittarimaisempaan.

Avril poseerasi rohkeissa kuvissa myös viime keväänä, kun hänet nähtiin Blender-lehden sivuilla esimerkiksi yläosattomissa. Katso Avrilin tuoreet kuvat tästä!